Mivel cégünk több tíz éves tapasztalattal rendelkezik az edzett üvegekkel való munkákban, így bátran vállaljuk portál üvegek, üvegfalak tervezését kivitelezését. Számtalan plázában, bevásárlóközpontban építünk üveg portálokat.

Az átalakítások során szinte minden alkalommal acél áthidalókat és/vagy acéloszlopokat építünk be, figyelembe véve az edzett üvegfal kívánalmait.

Elég egy céget megbíznia az üvegportál átalakításával!

Szerelvényeink raktáron vannak – azonnal szállíthatóak, így nincs várakozási idő!

Beltéri üvegfal ajtóval

Beltéri üvegfal ajtóval

üvegportál

üvegportál

Kapcsolatfelvétel

Portálok, üvegfalak gyártása: egyszerű és elegáns térelválasztás nem csak irodákba

üvegfalak gyártásaA térelválasztás manapság már nem csak az egy légterű irodákban jelenik meg, hanem az otthonokban is. Egyre többször választják a nagyobb szobák tagolására az üvegfalakat, mert a fény áramlását nem akadályozzák, gyorsan elkészülnek, és az átalakítások során megszokott felfordulás és kosz sem okoz problémát a beépítésükkor.

portálok és üvegfalak fő anyaga az edzett üveg, ami egyrészt biztonságos, másrészt strapabíró, önmagában azonban nem lenne alkalmas a térelválasztási feladat ellátására. Ahhoz, hogy stabilan álljon a helyén, speciális, rozsdamentes acél szerelvényekre van szükség, mert ezek szolgálnak rögzítésre, illetve merevítésre. Az edzett üveg is képes törni, illetve repedni a megfelelő terhelés hatására, és ezt lényegesen nehezebb elérni abban az esetben, ha az üveglap merevített, és a legkisebb mértékben sem mozog.

Portáloküvegfalak segítségével bármilyen helyiség leválasztható, még akár a fürdőszoba is, csak ebben az esetben az üveget áttetszővé kell alakítani, ami megoldható savmaratással, vagy valamilyen fóliával. Számos előnye van az üvegfallal történő térelválasztásnak, de a fentebb említetteken túl talán a legnagyobb az, hogy az üvegfal csak kis helyet foglal. Mivel a vastagsága csupán a töredéke a hagyományos falakénak, össz-alapterületben akár négyzetméterek is nyerhetőek így a lakás méretétől függően. Ha úgy döntünk, hogy szeretnénk a lakásunk egyik sarkát leválasztani dolgozószobának, vagy a konyha-étkező és a nappali közé szeretnénk egy üvegfalat, akkor akár egy délelőtt alatt is elkészülhet a beszerelése, ami után nincsenek törmelékhalmok, nincs felfordulás, mindössze egy rövid porszívózással kell számolni.

Amennyiben üvegfalat szeretne rendelni az otthonába, forduljon hozzánk bizalommal, de abban az esetben is állunk rendelkezésére, ha egy egész irodaházat szeretne felszerelni portál térelválasztókkal! Cégünk rövid határidővel vállalja a megrendelés legyártását, és természetesen a beszerelést is ránk bízhatja!

Ha kérdése lenne a portálokrólüvegfalakról, árainkról, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Share Button