Tervezés, gyártás, kivitelezés – Rövid határidő!

Cégünk az alábbi típusú fémszerkezetek gyártását végzi és vállalja a tervezéstől a kivitelezésig:

Koszeg

Koszeg

  • Előtetők
  • Acél lépcsők
  • Korlátok
  • Polcrendszerek
  • Kapuk, kerítések
  • Egyéb egyedi fémszerkezetek

 

Megrendelőinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadás és tervezés területén egyaránt,  megteremtjük az igények  a lehetőségek, valamint a gazdaságosság összhangját.

Modern műszaki megoldások, új technológiák, és korszerű alapanyagok felhasználásával valósítjuk meg álmait legyen az bármilyen.

Acélszerkezetű építmények, csarnokok és egyedi épületszerkezeti elemek gyártását valamint  bármilyen acélszerkezet gyártását vállaljuk egyedi tervek alapján.

A minőségi munkavégzés garanciája több, mint 10 éves gyártási tapasztalat, a folyamatos megújulás és a piaci igényekhez történő alkalmazkodás.

A kivitelezési feladatokat jól képzett, lelkiismeretes, segítőkész, tapasztalt munkatársak végzik, akikhez bármilyen kérdéssel fordulhatnak kedves megrendelőink.

Kérem tekintse meg referencia munkáinkat!

szelfogo

szelfogo

szelfogo 2.

szelfogo 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel


Teljeskörű felújítás az irodában?
Ne feledkezzen meg az acélszerkezet gyártásról!

acélszerkezet gyártásEgy iroda felújításával kapcsolatban rengeteg mindenre lehet szükség, különösen akkor, ha komolyabb átalakításról van szó. Ilyen munkálatok során akár lecserélésre kerülhetnek a régi polcrendszerek, lépcsők és korlátjaik, és új, modernebb típusok kerülhetnek a helyükre. Amennyiben az Ön irodájában is hasonló munkálatokra lehet számítani, keressen bennünket bizalommal acélszerkezetes gyártással kapcsolatban!

Az acélszerkezet gyártás terén bármilyen igényhez tudunk igazodni, amire szükség lehet az új irodahelyiségben. Az acél lépcsőktől kezdve a kapukig, kerítésekig, egészen az egyedi, látványosabb fémszerkezetekig szinte mindent el tudunk készíteni. Még a legújabb, legmodernebb trendeknek megfelelő igényeket is ki tudjuk elégíteni. Az acélszerkezet gyártásban a maximumot nyújtjuk a megrendelőknek, amiben segítségünkre van korszerű és felszerelt műhelyünk. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ezáltal időtálló, masszív szerkezeteket tudunk biztosítani az ügyfeleknek, amikre hosszú távon számíthatnak. Az acélszerkezet gyártás során precíz, pontos munkát végzünk, garantáljuk, hogy a végeredménnyel százszázalékban elégedett lesz. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy egy irodafelújításban minden perc számít, a megrendelt acélszerkezet gyártását igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, így a munkálatok nem csúszhatnak. Az acélszerkezet gyártással kapcsolatos szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy ne kelljen például elöregedett lépcsőkkel, kerítésekkel kompromisszumot kötnie, csak azért, mert nem tudja kivel elkészíttetni az új fémszerkezeteket.

Vágjunk bele együtt az irodafelújításba, az acélszerkezet gyártás terén biztosan számíthat ránk! Szolgáltatásunk ügyfélközpontú és kedvező áron elérhető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné leadni rendelését, vagy bővebb információkra lenne szüksége az acélszerkezet gyártásról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Share Button