Posted on jan 4, 2021 in Egyéb |

Egyedi acél lépcsőszerkezet gyártása sokéves tapasztalattal, rövid határidővel, kiváló minőségben, egyedi igények szerint!

Ha azt mondjuk: egyedi acél lépcsőszerkezet, akkor sokan az ipari létesítményekre asszociálnak, holott ezeket a szerkezeteket hosszú évtizedek óta alkalmazzák magáningatlanokban, otthonokban is. Nem véletlenül alakult ez így, hiszen az acél erős, strapabíró, gyakorlatilag elpusztíthatatlan, örök életű anyag, ha megfelelően bánnak vele. Az egyedi acél lépcsőszerkezetek bárhová beilleszthetőek, hiszen egyedileg, a hely adottságaihoz mérten tervezik és építik őket, alattuk pedig lényegesen több beépíthető és kihasználható szabad hely marad, mint például egy betonból készült lépcső esetében.

Az egyedi acél lépcsőszerkezetek csak a lépcső vázát adják, és bármivel be lehet burkolni őket, így elrejthetőek a kíváncsi tekintetek elől, és nem zavarják az összképet sem, ám természetesen az is megoldható, hogy minden egyes elemük látható maradjon. Napjainkban már olyan egyedi acél lépcsőszerkezetek is készülnek, melyek esztétikusak, stílusosak, és bizonyos esetekben hangsúlyos elemként jelennek meg egy enteriőrben. A modern, minimalista, illetve ipari lakberendezési stílushoz kiválóan illeszkednek, Könnyedén festhetőek bármilyen színre a megrendelő elképzelései szerint, de a maguk nyers valójában is tökéletesen mutatnak.

Amennyiben egyedi acél lépcsőszerkezet gyártásáról esik szó, mindenképp érdemes szakértőket felkérni a munkára, hiszen a jól látható elemek miatt precíz és igényes munkára van szükség. Ha Ön is ilyen céget keres, nálunk a lehető legjobb helyen jár! Az acél és az üveg kombinációja a szakterületünk, és ebből már sejthető, hogy az acél elemeket a legnagyobb gondossággal munkáljuk meg, hiszen az üveg minden részletet megmutat. Igényeit és elképzeléseit is figyelembe véve olyan egyedi acél lépcsőszerkezetet gyártunk, amilyet megálmodott!

Ha felkeltettük az érdeklődését az egyedi acél lépcsőszerkezetek gyártása iránt, és szeretne rendelést leadni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Share Button