Acélbútorok gyártása egyedi igények szerint!

 

acélbútorokBútorokat számos anyagból, így akár acélból is lehet készíteni, és ez alatt nem csak a műhelyek polcait és az éttermi konyhák rozsdamentes berendezését kell érteni. Ahogy fából, úgy acélból is kialakítható bármilyen bútordarab, ami ugyanúgy képes ellátni a feladatát, csak sokkal tartósabb, ellenállóbb, strapabíróbb, az esztétika pedig csupán ízlés kérdése még egy acélbútor kapcsán is.

Az utóbbi években elterjedt indusztriális lakberendezési stílus az otthonokba is becsempészte az acélbútorokat, bár példákat már korábban is lehetett találni, elég csak felidézni a kovácsoltvas asztalokat, vagy azokat az ágyakat, amelyek fej- és lábvégei gyönyörűen hajlított, cirádás mintákba tekeredtek. A székek, az üveglapos dohányzóasztalok és a konyhaszigetek is készülhetnek acélból, de valójában az acélbútorok gyártása csakis a megrendelő fantáziájától függ.

Akár egy komplett lakás is berendezhető pusztán acélbútorokkal, bár azt azért érdemes észben tartani, hogy ez az anyag – legyen bárhogy is megmunkálva és bevonatolva – alapvetően rideg, és ha mindenhol csak ezt látjuk, biztosan nem fogjuk otthonosan érezni magunkat. Néhány egyedi acélbútorral azonban különleges hatást lehet elérni, és érdemes is, hiszen a fentebb említett előnyöket kamatoztathatjuk egy jobban igénybe vett bútor esetében.

Közületeknek, irodaházaknak, orvosi rendelőknek és más, nem otthoni felhasználóknak azonban kifejezetten érdemes minél több bútort legalább részben acélból elkészíttetni, és erre jó indok a tartósság, a sérülésállóság, valamint az elegancia. Egy acélbútor ugyanis kétségtelenül elegáns, amiből akár előnyt is kovácsolhatunk az üzleti életben.

Bármilyen célból is szeretne acélbútort gyártatni, válasszon Ön is bennünket! Cégünk az Ön elképzelései szerint készíti el az egyedi acélbútorokat, amelyek minőségében garantáltan nem fog csalódni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az egyedi acélbútorok gyártásának lehetősége, és kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kapcsolatfelvétel

Share Button