Posted on okt 29, 2020 in Egyéb |

Az üveg előtetők szerepe alapvetően egy épület bejáratánál védeni az oda betérőket az időjárás viszontagságaitól, illetve természetesen az esztétikus megjelenésük díszíti is az adott házat. Ezen túl is akad azonban olyan helyzet, amikor egy üveg előtető megoldást nyújthat egy problémára.

Az üveg előtetőket tökéletesen lehet, illetve lehetne alkalmazni buszmegállókban, ahol a hagyományos, elöl és oldalt is védett típus nem fér el. Ilyen helyszínek a belvárosi, szűk utcák, ahol a járdák keskenyek, ezért egy hagyományos buszmegálló nem, vagy csak komoly kompromisszumok árán férne el. Az üveg előtető nem foglalja el a helyet a gyalogosok elől, a buszra várakozókat azonban megvédi az esőtől. Sajnos ez a megoldás még nem terjedt el, pedig igen hasznos lenne, és a belvárosban közlekedők életét is megkönnyíthetné.

Ha már a közlekedés került szóba, a régi pályaudvarok – vasúti és buszok számára kialakítottak egyaránt – szintén elláthatóak lennének üveg előtetőkkel ott, ahol ez szükséges és megoldható. A modern, vagy modernizált pályaudvaroknál ezt már jelenleg is tapasztalhatjuk, máshol viszont gondot okoz az utasoknak a peronokon történő várakozás.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül az egyéb épületek mellett sem, így tehát az irodaházak, bevásárlóközpontok és más közösségi épületek esetében is kiváló megoldást nyújt az esővédelemre egy üveg előtető, főleg, ha nem csak a bejárat fölött, hanem az épület egész hosszában kerül kialakításra.

Cégünk többek között üveg előtetők gyártásával is foglalkozik, így, ha Ön is elgondolkodott már azon, hogy ezzel egészítse ki épülete homlokzatát, érdemes hozzánk fordulnia. Minden, ami acél és üveg, a profilunkba tartozik, így az üveg előtetők gyártása terén is komoly tapasztalattal rendelkezünk.  Keressen fel bennünket bizalommal, adja meg a szükséges paramétereket, és mi rövid időn belül leszállítjuk Önnek a megrendelt üveg előtetőt, mi több, a felszerelését is ránk bízhatja!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az üveg előtetők gyártása iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Share Button