Posted on Már 1, 2021 in Egyéb |

Nyílászáró-automatizálás rövid határidővel, kedvező áron, számtalan előnnyel – ismerkedjen meg velük!

nyílászáró-automatizálás számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes a nagyobb forgalmú épületek esetében kihasználni. A könnyű használhatósággal mindenki tisztában lehet, azonban akadnak olyanok is, melyek nem köztudottak, sőt, szinte senki sem gondol rájuk – esetenként még akkor sem, ha már rendelkezik automatizált nyílászárókkal – első sorban bejárati és egyéb ajtókkal.

nyílászáró-automatizálás segítségével az épület – de legalábbis az ajtók – higiéniai szintje magasabb lesz, hiszen senki nem érinti meg azokat. Ennek köszönhetően viszont a takarításuk is lényegesen egyszerűbbé válik, amit ráadásul ritkábban is kell elvégezni.

Egy automatizált nyílászáró könnyedén összekapcsolható az épület más rendszereivel is, ami által további előnyök érhetőek el elsősorban az energiahatékonyság területén. Az ajtó ugyanis hőszigetelt, és, mivel a szükségesnél tovább sosincs nyitva, mind a fűtési, mind a légkondicionálási költségek lefaraghatóak a nyílászáró-automatizálás által.

Biztonság tekintetében is kiváló megoldást nyújt a nyílászárók automatizálása, hiszen zárt állapotban szinte kinyithatatlanok, azaz vagyonvédelmi eszközként is megállják a helyüket. Tűz, vagy egyéb káresemény bekövetkezésekor az automata nyílászárókat más rendszerekkel összehangoltan lehet működtetni, így egyszerűen biztosíthatóak a menekülési útvonalak is.

További fontos előny, hogy az automatizált nyílászárók kevésbé rongálódnak, aminek köszönhetően az üzemeltetési költségeik is alacsonyabbak a hagyományos társaikhoz képest.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a nyílászáró-automatizálás lehetősége, keressen fel bennünket bizalommal! Cégünk nem csupán magát az ajtót, de az automatikát is kínálja minden ügyfele számára, és természetesen a beépítést is elvégezzük. Használja ki Ön is a nyílászáró-automatizálásban rejlő lehetőségeket!

Ha kérdése lenne a nyílászáró-automatizálással kapcsolatban, illetve megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Share Button