Posted on Sze 21, 2020 in Egyéb |

Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás, ám a portálok és üvegfalak kapcsán inkább az ahány beépítés, annyi igény lenne a megfelelő. Számtalan lehetőség van, ahol a portálok, illetve az üvegfalak megoldást nyújthatnak a térelválasztási problémákra, de szerencsére mindegyik megoldható.

A modern irodaházak egyik közös jellemzője a hatalmas tér, amit nem tagolnak válaszfalak, hanem a később beköltöző bérlők igényei szerint alakítják a tereket. Ez többféleképpen is megoldható, hiszen a gipszkarton válaszfalak is népszerűek, ám a beépítésük hosszú ideig tart, a költsége is viszonylag magas, ráadásul felfordulással jár együtt, és természetesen külön meg kell vásárolni hozzájuk a beltéri ajtókat, ami tovább emeli a költségeket. További hátrányuk, hogy a fényt nem eresztik át, ami egy nagy, egybefüggő tér tagolása esetén sötét helyiségeket eredményez.

Ezzel szemben a portálok és üvegfalak költsége lényegesen alacsonyabb, a nyílászáróik szintén készülhetnek üvegből, ami költségcsökkentő tényező, a fényt nem zárják el még felületkezelt, áttetsző állapotukban sem, a beépítésül pedig gyors, akár néhány nap alatt is elvégezhető, és semmilyen extra takarítási munkát nem von maga után.

Természetesen nem csak irodaházakban képzelhető el az üvegfal, mint térelválasztó. A bevásárlóközpontokban is találkozhatunk velük, mint kisebb üzlethelyiségek leválasztására szolgáló eszközökkel, de akár az otthonokban is alkalmasak lehetnek erre a feladatra, sőt, akár dizájnelemként is funkcionálhat egy-egy portál a megfelelő helyre szerelve.

Amennyiben portálokat, illetve üvegfalakat szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal! A helyszíni felmérést követően cégünk teljes mértékben az Ön igényei szerint gyártja le a portálokat, illetve az üvegfalakat, és a beszerelésüket is elvégezzük. Munkánk és gyártmányaink minőségére garanciát vállalunk, így mindenképp megéri bennünket választania, ha korszerű és esztétikus térelválasztási megoldást keres!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne portálokat, illetve üvegfalakat rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Share Button