Előtetőből is több megoldás közül lehet választani:

Előtető

Előtető

  • pontmegfogásos
  • konzolos ragasztott és
  • konzolos pontmegfogásos üveg előtető.

 

A függesztett üveg előtető igen esztétikusan mutat, mivel szinte csak egy üveglapot lehet látni.

Előtető esetében is lehetőség van az üveg színének megválasztására.

A függesztett pontmegfogásos előtetőknél biztonsági okok miatt minden esetben edzett, ragasztott üveget használunk.

A konzolos ragasztott üveg előtetőink rozsdamentes acél tartószerkezettel készülnek.  Erre a tartószerkezetre egy speciális ragasztóval kerül felhelyezésre az üveglap.

A konzolos pontmegfogásos üveg előtetőnél természetesen előfeszített, speciálisan hőkezelt üveget használunk. A szerkezet itt is rozsdamentes acél.

Ha esetleg egyedi üveg előtetőben gondolkodik, abban is szívesen állunk rendelkezésére; tervezésben és kivitelezésben egyaránt. Álmodja meg, és mi megvalósítjuk!

Előtető 2

Előtető 2

Kapcsolatfelvétel


Előtető gyártása kiváló minőségben, kedvező áron!

Előtető gyártásAz előtetők számos célra használhatóak: feljáró, terasz, erkély, bejárat, valamint gépkocsi beálló fölé is készül előtető, hiszen az időjárás viszontagságaitól a ház külső környezetében is védeni kell a tulajdonosokat, azok vendégeit, sőt, magát a házat és az egyéb értékeket is. A minőség azonban az előtetők gyártásánál is megkerülhetetlen tényező, ezért érdemes alaposan tájékozódni a megrendelés leadása előtt.

Az előtetők gyártása során nagyon fontos, hogy a tető és a szerkezet megfelelően terhelhető legyen, hiszen a tél folyamán rá nehezedő hó súlyára előre fel kell készülni, de ezen felül a szélnyomást, a korrózióvédelmet, illetve a megfelelő rögzítési módok megválasztását is figyelembe kell venni. A tartósság szintén lényeges szempont az előtetők gyártásakor, ezért olyan anyagokat kell választani, amik bírják az időjárás viszontagságait, az UV sugárzást és a fizikai behatásokat. A konzolos üveg előtetők ezeket a feltételeket is teljesítik, hiszen a konzol rozsdamentes acélból készül, maga az előtető pedig biztonsági üvegből.

Természetes, hogy a vásárló szempontjából az ár az egyik legfontosabb szempont, ami alapján választ, ám nem szabad elhanyagolni a minőség kérdését sem. Az általunk gyártott előtetők ára összhangban van a minőségükkel, ám még így sem mondható magasnak, inkább úgy fogalmaznánk: kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Persze akad olcsóbb típus is a piacon, ám többnyire polikarbonátból készítve, aminek ugyan szintén megvannak az előnyei, ám a tartóssága nem vetekedhet a biztonsági üvegével, és esztétikailag is alacsonyabb értéket képvisel.

Amennyiben kiváló minőségű és kedvező árú előtetőt gyártatna, forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Egyedi igényeit is teljesítjük, így valóban olyan előtető kerül a házára, amilyet elképzelt. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A konzolos üveg előtető előnyeiről

konzolos üveg előtetőEgyre többen döntenek amellett, hogy konzolos üveg előtetővel szereljék fel a házuk homlokzatát a bejárati ajtó fölött. Régen is szokás volt előtetőt felszerelni, és most újra teret hódít ez a megoldás a modern építészetben. Sokan csak esztétikai okokból szoktak konzolos üveg előtetőt készíttetni, ám számos olyan tulajdonsága van, ami az elegancia mellett praktikussá is teszi.

A konzolos üveg előtető fényáteresztő, ami hozzájárul az esztétikus megjelenéséhez, de nem csak díszítőelemként állja meg a helyét, hanem megóvja a házba be- és a házból kilépő személyeket a csapadéktól, illetve az erős napsugárzástól, emellett biztonsági funkciókkal is ellátott. Mivel edzett üvegből készül, kiválóan ellenáll a sérüléseknek. Előnye továbbá, hogy törés esetén nem szilánkosra törik, így megakadályozva a sérüléseket.

A konzolos üveg előtető megvédi az épületet, a teraszt és a bejáratot az időjárás viszontagságaitól, nagyobb méret esetén pedig funkcionálhat nyitott garázstetőként is. A rozsdamentes acél konzol tartós és könnyű, ezért csökkenthetőek az épületre nehezedő terhek, az anyag lehetővé teszi akár ívelt szerkezetek kialakítását is. A konzolos üveg előtető átereszti a fényt, ugyanakkor tartós és biztonságos, dekoratív és modern megjelenésű. A rozsdamentes anyagok, valamint az üveg is egyaránt divatos és népszerű építési anyag, hiszen korszerű és letisztult megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. A kortárs építészet szívesen használja ezeket az anyagokat, mert letisztult, modern formák alkothatóak belőlük, akár korlátról, akár előtetőről van szó.

Cégünk többek között konzolos üveg előtetőket is készít és épít be, tehát ha szeretné, hogy otthona nem csak esztétikusabb, de biztonságosabb is legyen, válasszon bennünket! Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően garantálni tudjuk, hogy döntését nem fogja megbánni. Amennyiben kérdése lenne a konzolos üveg előtetőkről, vagy egyéb termékeinkről, esetleg a rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolatfelvétel

Share Button